کدام صرافی ارز دیجیتال بهتر است؟
افراد برای خرید و فروش یا معامله ارزهای دیجیتال خارجی نیاز به بستری دارند تا بتوانند در آن به فعالیت بپردازند که این امکان توسط صرافیهای ارز دیجیتال بهصورت مجازی در قالب یک سایت یا اپلیکیشن موبایل برای فعالان این نوع بازار مهیا میشود. در این مطلب به معرفی صرافی های ارز دیجیتال خارجی میپردازیم تا با بررسی و آشنایی بیشتر، بتوانید بهترین صرافی را انتخاب کنید. این صرافیها درواقع واسطه بین خریدار و فروشنده هستند که در ازای دریافت کارمزد و هزینههای معاملاتی به انجام این معاملات کمک میکنند. نکته دیگر اینکه اینگونه صرافیها در کشورهای خارجی مشغول به فعالیت هستند تا بتوانند بدون هچ مشکلی به کاربران ایرانی خدمات ارائه دهند.
حال قبل از اینکه به معرفی صرافی های ارز دیجیتال خارجی که بهصورت معتبر، کنترل داراییهای دیجیتال اشخاص را برعهده دارند، بپردازیم؛ باید گفت صرافیها به دو صورت فعالیت میکنند. در نوع متمرکز، شخص یا شرکت مشخصی بهعنوان مالک و یا یک شخص ثالث واسطهگری بین خریدار و فروشنده را برعهده دارد و ملزم است تا از قوانین پیروی کند. تقریباً 99درصد معاملات به این روش انجام میگردد. همچنین فعالیت این نوع صرافیها، همانند کار بانکها قابل اطمینان میباشد. نوع دیگر صرافی غیرمتمرکز است که در آن اشخاص بدون واسطه و بدون دخالت سازمان یا نهادی و به کمک فناوری بلاکچین به خرید و فروش ارز دیجیتال میپردازند.
انتخاب صرافی ارز دیجیتال معتبر
حال اگر بخواهیم معرفی صرافی های ارز دیجیتال خارجی را آغاز کنیم؛ میتوانیم به صرافی بایننس، یکی از بزرگترین و مشهورترین صرافیهای ارز دیجیتال جهان اشاره کنیم. این صرافی توسط یک شرکت چینی در سال 2017 تأسیس گردید و در حال حاضر بهصورت بین المللی با ایران و دیگر کشورها ارتباط دارد. از جمله از مزایای این نوع صرافی میتوان به پشتیبانی از 650جفت ارز، پشتیبانی از 15 ارز فیات، کارمزد پایین تراکنشها حدود 0.1 درصد، حجم بالای مبادلات ارز دیجیتال، امنیت بالای صرافی، جدولبندی پیشرفته، تنوع گسترده از ارزهای رمزنگاری شده و جفتهای معامله و نیز اهدای جایزه به کاربران توسط بایننس اشاره کرد. اما از جمله معایب آن میتوان به تحریم بودن کاربران ایرانی اشاره داشت. بههمین دلیل اگر سیستم از طریق پیش شماره 98+ یا احراز هویت واقعی و یا از طریق اتصال به سیستم آیپی متوجه ایرانی بودن شخص گردد؛ حسابهای او را بلوکه میکند. البته کاربران ایرانی میتوانند با انجام چند ترفند از جمله استفاده از VPNهای با آیپی ثابت و عدم افشای هویت واقعی از خدمات بایننس استفاده کنند.
صرافی کوکوین گزینهای مناسب دیگری برای انتخاب صرافی ارز دیجیتال معتبر میباشد که یکی از پیشرفتهترین پلتفرمهای خرید و فروش ارزهای دیجیتال خارجی محسوب میشود و دارای امنیت سایبری بالایی است. این صرافی که در سال 2017 تأسیس گردید از لحاظ حجم معاملات در رتبه دهم قرار دارد. از جمله مزایای آن میتوان به عدم نیاز به استفاده از VPNو VPS برای انجام معاملات، دارا بودن بیش از 200 ارز دیجیتال و 400 بازار مختلف، هزینههای معاملاتی کم، خدمات پشتیبانی 24ساعته و... اشاره کرد.
سخن پایانی
برای فعالیت در هر یک از صرافیهای معتبر و شناخته شده از جمله بایننس و کوکوین که در این مقاله بهعنوان معرفی صرافی های ارز دیجیتال خارجی از آنها یاد کردیم؛ نیاز به ثبتنام و طی کردن مراحل قانونی دارید. همچنین برای انجام فعالیت در چنین بازارهایی به کسب دانش و مهارت برای انجام معاملات و همینطور چگونگی تریدر کردن نیاز دارید. از اینرو میتوانید این آموزشها را از طریق سایتها و کلاسهای آموزشی کسب کنید. سایت سیگنال پلازا به آدرس اینترنتی https://signalaplaza.com از جمله سایتهایی است که میتوانید توسط آن به منابع آموزشی متنی و ویدیویی کاربردی زیادی از جمله دوره رایگان و پایهای ارزهای دیجیتال، آموزش متاورس، دسترسی به قیمتهای لحظهای ارزهای دیجیتال، ابزار تحلیل فاندامنتال و... دسترسی داشته باشید. همچنین شما میتوانید با عضویت در پنل تریدر پرو از امکانات سیگنال پلازا بهره ببرید.
ارسال نظر