رنگ  ساختمانی، دارای انواع مختلفی هستند. شاید در نگاه اول انتخاب یک رنگ از میان انواع رنگ های ساختمانی کاری دشوار باشد اما با آگاهی از ویژگی ها و مزایای رنگ ها میتوان به راحتی رنگ مورد نظرتان را انتخاب کنید. رنگ آمیزی درست می تواند موجب زیبایی هر چه بیشتر ساختمان شود. در واقع رنگ آمیزی، یکی از مهم ترین و اساسی ترین مراحل برای ایجاد یک دکوراسیون است. البته به این نکته توجه کنید که خرید رنگ باید بر اساس نیاز و کاربرد مورد نظر انجام شود.

رنگ ساختمانی

برای خرید رنگ ساختمان می توانید به مراکز فروش این رنگ ها مراجعه کرده و اقدام به خرید نمایید. البته می توانید این محصول را به صورت اینترنتی از فروشگاه های آنلاین خریداری کنید. البته برای خرید رنگ، ابتدا باید با انواع رنگ و ویژگی های هر یک آشنا باشید تا بتوانید محصول درستی را انتخاب کنید. اگر نمی دانید کدام رنگ را باید انتخاب کنید می توانید با کارشناسان فروش رنگ های ساختمانی تماس حاصل کنید. این کارشناسان می توانند به شما در انتخاب یک رنگ مناسب کمک کنند.

قیمت رنگ ساختمانی

معیار قیمت دهی برای رنگ های ساختمانی، بر اساس هر متر مربع رنگ مشخص می شود. در بازار، رنگ های ساختمانی با انواع واقسام برند عرضه می گردد. معیار های مختلفی وجود دارند که در قیمت نهایی رنگ های ساختمانی تاثیر می گذارند. معیارهایی مانند میزان پوشش دهی، کیفیت رنگ، میزان حجم ظرف رنگ، نوع رنگ ساختمانی و ویژگی های آن بر قیمت رنگ ساختمانی تاثیر می گذارند.

انواع رنگ ساختمانی

رنگ های ساختمانی دارای انواع مختلفی هستند. هر کدام از این رنگ ها دارای ویژگی ها و معایبی هستند. با دانستن ویژگی ها و معایب هر کدام از این رنگ ها می توانید راحت تر رنگ مورد نظر خود را بر اساس نیاز خود خریداری کنید. رنگ های ساختمانی دارای انواع مختلفی هستند. این رنگها شامل رنگ ساختمانی پلاستیک، آلکیدی، اکریلیک، بلکا، مولتی کالر، نانو، ضد آب، ضد حریق، روغنی و... است که در ادامه چند نمونه از آن ها توضیح داده می شود.

رنگ تمام پلاستیک

تاریخچه استفاده از این رنگ ها به سال ها ی خیلی دور بر می گردد. رنگ آمیزی با استفاده از رنگ های پلاستیک بسیار راحت است. اما باید به این نکته توجه کنید که در هنگام رنگ آمیزی میزان غلظت رنگ مناسب باشد. اگر میزان رنگ بسیار غلیظ باشد، رنگ کردن بسیار سخت خواهند شد. در مقابل اگر غلظت آن کم باشد، باید چندین بار رنگ آمیزی انجام دهید تا پوشش دهی به صورت مناسب انجام بگیرد. رنگ های پلاستیکی با سرعت بیشتری آلوده می شوند. به همین دلیل از این رنگ ها برای رنگ آمیزی دیوار ها و سقف ها استفاده نمی شود. از رنگ های پلاستیکی بیشتر برای رنگ آمیزی سقف ساختمان ها، انباری ها و به طور کل فضاهایی که کمتر در معرض آلودگی قرار دارند استفاده می شود.

رنگ تمام پلاستیک

ویژگی این رنگ ها شامل خشک شدن سریع، قیمت مناسب، اجرای راحت، عدم نیاز به حلال های نفتی، عدم بوی نامطبوع و... است. این ویژگی ها سبب شده تا این رنگ کاربردهای گسترده ای داشته باشند. این رنگ با تمام ویژگی ها دارای معایبی نیز است. همانطور که گفته شد این رنگ ها با سرعت بیشتری آلوده می شوند. یکی دیگر از معایب این رنگ ها، ماندگاری کم این رنگ است. این رنگ ها، سطوح آهنی و چوبی را به خوبی پوشش نمی دهند به همین دلیل برای رنگ آمیزی این سطوح مناسب نیستند.

رنگ روغنی

رنگ روغنی ساختمانی یکی از انواع رنگ های ساختمانی است. این رنگ ها خود نیز دارای انواع مختلفی هستند. رنگ های روغنی مات، رنگ های روغنی براق و رنگ های روغنی نیمه مات انواع مختلف رنگ های ساختمانی هستند. رنگ های روغنی پوشش دهی بسیار خوب و مناسبی دارند. بر خلاف رنگ های پلاستیکی، رنگ های روغنی برا پوشش دهی سطوح فلزی و چوبی مناسب هستند. یکی دیگر از ویژگی های این رنگ ها قابل شستشو بودن آن ها است. این رنگ ها به راحتی شسته شده مس شوند. یکی دیگر از ویژگی های این رنگ ها آن است که، آب نمی تواند آسیبی به این رنگ ها وارد کند.برای رنگ آمیزی با استفاده از رنگ های روغنی لازم است چندین دفعه رنگ آمیزی انجام شود. همچنین این رنگ ها بر پایه تینر تولید می شوند به همین دلیل دارای مضرات بسیاری است.

رنگ های نانو

رنگ های نانو

محصولات و موادی که با استفاده از تکنولوژی نانو تولید می شوند، دارای ویژگی ها و خصوصیات منحصر به فردی هستند. رنگ های نانو نیز با کمک تکنولوژی نانو تولید می شوند. رنگ های نانو ویژگی هایی مانند مقاومت در برابر ذرات آلاینده، ماندگاری بالا، مقاوم در برابر رشد باکتری ها و قارچ ها، قیمت مناسب، شستشو راحت و... از جمله ویژگی این رنگ ها هستند. مهم ترین ویژگی های این رنگ ها، عایق بودن آن ها است. این عایق بودن سبب می شود تا در مصرف انرژی صرفه جویی شود. این رنگ ها بر پایه آب تولید می شوند. در نتیجه برای رنگ آمیزی با استفاده از این رنگ ها احتیاج به حلالی نیست.

رنگ اکریلیک

رنگ های اکریلیک، محبوب ترین رنگ ساختمانی است. رنگ های اکرلیک، دوستدار محیط زیست است. این رنگ، جزء رنگ های جدید محسوب می شود. رنگ های اکریلیک دارای دو نوع براق و مات است. این محصول بر اساس نیاز مشتری در حجم ها، غلظت هاو بسته بندی های مختلف تولید و به بازار عرضه می شود.

از این رنگ ها می توان برای رنگ آمیزی هر دو نمای ساختمان (داخلی و خارجی) استفاده کرد. با استفاده از این رنگ می توان بسیاری از متریال ها را مانند بتن، گچ، فلز و آجر را پوشش داد. این رنگ ها کاربردهای گسترده ای دارند. رنگ های اکریلیک بین نقاشان بسیار محبوب است. نقاشان از رنگ های اکریلیک برای نقاشی روی بوم، پارچه، سفال، دیوارها، کمد ها، شیشه و... استفاده می کنند. علاوه بر این کاربردها، از رنگ های اکریلیک برای خط کشی خیابان ها و صنایع خودرو سازی نیز استفاده می شود.

 

 

تگ های مرتبط

ارسال نظر