قیمت دلار | قیمت دلار در بازار امروز | پیش بینی قیمت دلار

قیمت‌ دلار و طلا، امروز یکشنبه پنجم تیر ۱۴۰۱، نوساناتی داشته است. وضعیت بازار دلار، طلا و سکه را بخوانید.

سایت شماره یک:

قیمت دلار دام در حال بالا رفتن و پایین آمدن است در سرتاسر دنیا قیمت ها بر اساس قیمت دلار بالا و پایین می شود قیمت دلار امروز در بازار آزاد افت داشته است است که ممکن تا آخر هفته بالا برود ولی نمیتوان گفت که این پیش بینی قطعی باشد ممکن است که ثابت بماند یا پایین تر بیاید قیمت دلار در تورم دنیا خیلی تاثیر دارد.قیمت دلار فعلا نوسان دارد.

 بازار دلار، طلا و سکه، امروز نوساناتی دارد. قیمت دلار در صرافی ملی که با اندکی افزایش نسبت به روز گذشته، ۲۷۷۳۳ تومان اعلام شد.

بازار آزاد نیز این روزها روند کاهشی دارد و امروز نیز نسبت به روز گذشته قیمت‌ها نزولی است.

در عین حال، به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی طلا، سکه و ارز قیمت دلار نیمایی امروز روند کاهشی دارد و با ۳۱ تومان کاهش، به ۲۵۳۰۱ تومان رسیده است.

نوسانات قیمت طلا و سکه

علاوه بر دلار، در بازار طلا و سکه نیز امروز نوساناتی وجود دارد. بر اساس اعلام اتحادیه طلا و جواهر تهران، قیمت طلا در لحظه تنظیم این خبر روند کاهشی دارد و به کانال پایین‌تر رفته است. اکنون به یک میلیون و ۳۹۷ هزار و ۷۹۶ تومان رسیده است.

قیمت سکه نیز کاهشی است و به کانال پایین‌تر رفته. اکنون با قیمت ۱۴ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان معامله می‌شود.

قیمت سکه طرح قدیم، نیز روند نزولی دارد و  به ۱۴ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان رسیده است.

سیگنال‌های موثر بر بازار دلار، طلا و سکه

به گزارش تجارت‌نیوز، در مدت اخیر بازارهای مالی، تحت تاثیر مذاکرات وین و صدور قطعنامه شورای حکام قرار داشتند.

قیمت دلار صرافی ملی، در هفته گذشته ۱،۰۲ درصد و در ماه خرداد ۱۰،۵۷ رشد داشت. نرخ دلار در بازار آزاد نیز در هفته‌های گذشته نوسانات زیادی داشت. حالا سیگنال‌های داخلی و خارجی متضادی برای بازار ارسال می‌شود که می‌توانند روی روند قیمت‌ها اثرگذار باشند.

افزایش تورم، ادامه ابهام‌ها در مورد مذاکرات وین، صدور قطعنامه شورای حکام و اعمال تحریم‌های جدید آمریکا علیه تحریم‌ها، از جمله مواردی هستند که روی قیمت دلار اثرگذار بوده‌اند. هر چند بانک مرکزی تلاش کرد با اقداماتی بازار را کنترل کند، اما برخی فعالان این حوزه معتقدند عدم تزریق ارز به بازار، زمینه‌ساز افزایش مجدد قیمت دلار در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه شد.

تحرکات بین‌المللی در مورد مذاکرات وین

در مقابل سیگنال داخلی رکوردشکنی تورم ماهانه که می‌تواند اثر افزایشی بر قیمت دلار داشته باشد، برخی تحرکات بین‌المللی، ممکن است تا حدودی سیگنال کاهشی را برای بازار صادر کنند.

این روزها اخبار از افزایش تلاش‌ها برای از سرگیری مذاکرات وین حکایت می‌کنند. یکی از مهم‌ترین‌ها، سفر جوزف بورل، نماینده عالی سیاست خارجی اتحادیه اروپا به ایران است.

بورل در نشست خبری گفت: سفر من یک هدف اصلی دارد این‌که این بن بست را بشکنم. تنش‌ها را در خصوص مذاکرات برجام کم کنم. برای من اهمیت اصلی داشت و این‌که یک انگیزه جدید و فرصت جدیدی ایجاد کنیم که برجام و گفت‌وگوها را روی ریل قرار دهیم (فارس).

در این میان، نورنیوز، رسانه نزدیک به شورای عالی امنیت ملی خبر داد که مذاکرات احیای برجام احتمالا از وین به قطر منتقل می‌شود.

سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، نیز در روزهای گذشته برای دیدار و گفتگو با مقامات ایرانی به کشور سفر کرده بود. کارشناسان، هدف از این سفر را کاهش تنش‌ها و یافتن راهی برای ازسرگیری مذاکرات وین می‌دانند.

در این میان، انریکه مورا، معاون رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا، در توییتی با انتشار تصویری، از شام کاری با حضور جوزپ بورل، نماینده عالی اتحادیه اروپا، و راب مالی، فرستاده ویژه ایالات متحده در موضوع ایران، در بروکسل خبر داد.

مورا، موضوع این دیدار را گفتگوی عمیق درباره برجام و چشم‌اندازهای منطقه‌ای در خاورمیانه توصیف کرد. (تسنیم).

بازارها به چه سمتی می‌روند؟

در روزهای گذشته صدور قطعنامه شورای حکام  و اعمال تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران بر بازار دلار، طلا و سکه اثر گذاشت. دولت تلاش دارد با اقداماتی بازارها را کنترل کند.

در این میان، بر اساس اطلاعیه بازار متشکل ارزی، فروش ارز صادرکنندگان به صرافی‌ها با نمادهای معاملاتی جدید در بازار متشکل ارزی راه‌اندازی شد.

روند قیمت دلار صعودی می‌شود؟

علی صادقین، دیگر کارشناس بازارهای مالی نیز دراین خصوص بیان کرد: دو حالت برای دلار وجود دارد، کوتاه‌مدت و بلندمدت. در وضعیت کوتاه‌مدت جلسه بانک مرکزی با با پتروشیمی‌ها و صراف‌ها را داشتیم بنابراین صرافان تصمیم گرفتند عرضه را افزایش دهند. مقرر شد آنها خرید و فروش بدون محدودیت داشته باشند.

 

او ادامه داد: احتمالا در کوتاه‌مدت بازار شاهد اصلاح قیمت ارز است. اما اگر اخبار سیاسی به سمت عدم احیای برجام پیش رود در بلندمدت همچنان قیمت دلار صعودی است.

دلیل این کاهش قیمت‌ها چیست؟

مریم محبی، کارشناس بازارهای مالی در این مورد به تجارت‌نیوز گفت: یکی از دلایل این کاهش قیمت‌ها بحث تایید قطعنامه شورای حکام بود که باعث شد جوی هیجانی در بازار شکل بگیرد و دلار روندی افزایشی را در پیش گرفت. طلا و سکه نیز به‌عنوان تابعی از دلار، همین مسیر را دنبال کردند.

او ادامه داد: اما کم‌کم جامعه به این باور رسید که این قطعنامه ضمانت اجرایی ندارد. در نتیجه، هیجان کاهش یافت و قیمت‌ها عقب‌نشینی کردند.

 

این کارشناس همچنین درباره تداوم کاهش قیمت در بازارهای ارز و طلا توضیح داد: به‌طورکلی واقعیت این است که کاهش ارزش پول ملی ما به سرعت باعث افزایش قیمت دلار می‌شود. نباید تصور کرد این عقب‌نشینی می‌تواند باثبات باشد و احتمال افزایش دوباره وجود دارد.

او ادامه داد: درصورتی که تغییری در رویه اقتصاد صورت نگیرد و شرایط فعلی بهبود پیدا نکند، نمی‌تونیم انتظار کاهش قیمت‌ها را داشته باشیم.

قیمت دلار بالا می رود؟ 

با این حال عده ای از معامله گران همچنان به تنش های ایجاد شده بین ایران و غرب درباره  قطعنامه اشاره می کردند. از نظر این دسته از بازیگران ارزی، با توجه به تنش ها و نرخ تورم موجود احتمال افزایش قیمت دلار همچنان وجود دارد و می تواند سقف های تازه ای را تجربه کند.

 

برخی از آن ها نیز احتمال می دهند پرونده ایران به شورای امنیت بازگردد و اعتقاد دارند این موضوع، عواقب ناخوشایندی برای بازار خواهد داشت.

 

تگ های مرتبط

ارسال نظر