پریناز ایزدیار | حواشی پریناز ایزدیار
شغل دوم پریناز ایزدیار لو رفت | شغل دیگر پریناز ایزدیار چیست؟
ویدئویی از پریناز ایزدیار در حال رانندگی کامیون منتشر شده است که با واکنش های کاربران مواجه شد.
پریناز ایزدیار در 8 شهریور سال 1364 بدنیا آمد.پریناز ایزدیار در بابل متولد شد.پریناز ایزدیار بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون است. پریناز ایزدیار دارای تحصیلات لیسانس گرافیک می باشد.
بیوگرافی پریناز ایزدیار
پریناز ایزدیار در سال ۱۳۶۴ در بابل زاده شد و پدرش اهل ساری و مادرش اهل بابل بوده و به گفته خودش به زبان مازندرانی تسلط کامل دارد. پدر ایشان وکیل بوده و از مخالفان تحصیل او در رشته بازیگری بودند اما مادر او از مشوقان اصلی پری ناز ایزدیار برای ادامه رشته بازیگری بودند.
دوران کودکی پریناز ایزدیار در شمال کشور گذشت اما در دوره راهنمایی به دلیل شغل پدر مدارم در حال زندگی در شمال و تهران بودند، بعد از گذشت چند سال خانواده او برای آخرین بار جهت زندگی به شمال برگشتند اما این بار او به همراه خانواده نرفته و در تهران ماندگار شد.
وی دارای تحصیلات لیسانس گرافیک میباشد. در سال ۱۳۸۵ برای بازی در فیلم سینمایی یک مرد، یک شهر تست بازیگری داد و قبول شد. وی با ایفای نقش در تلهفیلم «ماه در سایه» (۱۳۸۸) به کارگردانی سعید ابراهیمیفر، قدم به عرصهٔ تلویزیون گذاشت. ایزدیار در تله فیلمهای زیادی بازی کرده و با کارگردانهایی همچون فرزاد مؤتمن، مسعود آبپرور و علیرضا امینی همکاری داشتهاست. پنج کیلومتر تا بهشت، اولین سریال او بود که در ماه رمضان پخش شد. وی در این سریال موفقیت زیادی کسب کرد. او همچنین، در فیلم ورود آقایان ممنوع در چند سکانس بازی کرد ولی نسبت به بازی در سریال پنج کیلومتر تا بهشت موفقیت چشمگیری کسب نکرد.
او همراه با کامران تفتی و فرزاد حسنی در نمایشنامهخوانی سفر به نهایت دور به نویسندگی و کارگردانی محمد میرعلی اکبری برای کمک به مؤسسهٔ محک که مخصوص کودکان سرطانی است، برنامهای اجرا کردند. آنها تمام پول به دست آمده را به آن مؤسسه واگذار کردند.
پریناز ایزدیار
نحوۀ ورود پریناز ایزدیار به دنیای بازیگری
پریناز ایزدیار از نوجوانی به بازیگری علاقه داشت اما به دلایل مخالفت پدر در دوران دبیرستان در رشته تجربی تحصیل کرد ولی در نهایت در پیش دانشگاهی موفق به تغییر رشته شد و در دانشگاه در رشته گرافیک تحصیل نمود.
او در دوران دانشجویی همراه دانشجویان رشته بازیگری تمرین می کرد و در تله فیلم هایی از جمله همان روز، داشتن و نداشتن، گور به گور، ماه در سایه و فال قهوه حضور داشت. همچنین در زمان دانشجویی در شوهای اسلامی بعنوان مدل پوششی مانتو و روسری شرکت می کرد.
شهرت پریناز ایزدیار
او پس از بازی در سریال زمانه ساختهٔ حسن فتحی به شهرت رسید. نخستین کار بازیگری وی در فیلم یک مرد، یک شهر است. ایزدیار در سال ۱۳۹۴ برای بازی در فیلم ابد و یک روز موفق به دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن از سی و چهارمین دوره جشنوارهٔ فیلم فجر شد.
پریناز ایزدیار
وضعیت ازدواج پریناز ایزدیار
او در مصاحبات خود همیشه گفته است که دوست دارد ازدواج کند و مادر شدن را تجربه نماید. خانم ایزدیار عاشق بچه است و به نظرش کسانی که تصمیم گرفته اند هرگز بچه دار نشوند روزی پشیمان می شوند. از نظر او ازدواج به پختگی دوطرفه نیاز دارد و هم زن و هم مرد باید بتوانند مسئولیت یک زندگی را دونفری به دوش بکشند.
ظاهر پریناز ایزدیار
پریناز ایزد یار از جمله بازیگرانی است که علاقه ای به جراحی های زیبایی نداشته و طبیعی بودن صورت برای او خیلی مهم است. به عقیده او جراحی زیبایی سبب می شود همه شبیه همدیگر شوند بنابراین برای از دست ندادن نقش ها هم که شده جراحی زیبایی انجام نمی دهد.
همچنین خانم ایزدیار علاقه زیادی به ورزش دارد و قبل از شروع فیلمبرداری سریال زمانه مرتب به باشگاه می رفت اما اکنون به دلیل مشغله زیاد در خانه ورزش می کند.
پریناز ایزدیار دارای استایل خوبی است، او برای اینکه وزن متناسبی داشته باشد، از رژیم غذایی سالمی پیروی کرده و سعی می کند شب ها برنج نخورد یا خوردنی های مضر را حذف نماید.
پریناز ایزدیار با توجه به علاقه اش برای خوردن غذاهای فست فودی، رژیم خود را کنترل کرده و از خوردن آنها دوری می کند.
پریناز ایزدیار
فیلم شناسی پریناز ایزدیار
فیلم های سینمایی پریناز ایزدیار
ملاقات خصوصی :امید شمس، 1400
مغز استخوان :حمیدرضا قربانی، 1398
سه کام حبس :سامان سالور، 1398
لتیان :علی تیموری، 1397
متری شیش و نیم :سعید روستایی، 1397
سرخپوست :نیما جاویدی، 1397
خوک :مانی حقیقی، 1396
مقیمان ناکجا :شهاب حسینی، 1396
هتتریک :رامتین لوافی، 1395
تابستان داغ :ابراهیم ایرج زاد، 1395
ویلاییها :منیر قیدی، 1395
یک روز به خصوص :همایون اسعدیان، 1394
ابد و یک روز :سعید روستایی، 1394
360 درجه :سام قریبیان، 1393
این سیب هم برای تو :سیروس الوند، 1393
استخر :اسماعیل فلاح پور، 1393
زنده به گور :علی جناب، 1393
خط ویژه :مصطفی کیایی، 1392
ورود آقایان ممنوع :رامبد جوان، 1390
در امتداد شهر :علی عطشانی، 1389
فال قهوه :فرزاد مؤتمن، 1389
گور به گور :بهرنگ توفیقی، 1388
همان روز :علیرضا امینی، 1387
ماه درسایه :سعید ابراهیمیفر، 1386
یک مرد، یک شهر :حسن هدایت، 1386
سریال های تلویزیونی پریناز ایزدیار
زمانه :حسن فتحی، 1391
پنج کیلومتر تا بهشت :علیرضا افخمی، 1390
مثل یک کابوس :شهرام شاهحسینی، 1390
پریناز ایزدیار در نمایش خانگی
جیران :حسن فتحی، 1400
شهرزاد 1و 2 و 3 :حسن فتحی، 1394-1396
پریناز ایزدیار در تئاتر
بینوایان :حسین پارسایی، 1397
یک کلیک کوچولو :احمد سلیمانی، 1393
ارسال نظر