قیمت دلار | قیمت دلار الان | قیمت دلار امروز
علت گرانی بی سابقه قیمت دلار چیست؟ | قیمت دلار 13 شهریور 1402
طی دو روز گذشته قیمت دلار افزایشی بود و این اسکناس محدوده مقاومتی را شکست و از نیمه کانال ۴۹ هزار تومانی عبور کرد. به نظر میرسد پیشبینی کارشناسان اقتصادی مبنی بر افزایش قیمت دلار در نیمه دوم سال در حال تعبیر شدن است.
قیمت دلار مدام در نوسان است. قیمت دلار با قیمت طلا رقابت دارد. قیمت دلار به شدت گران شده.قیمت دلار معلوم نیست دوباره ارزان شود یا نه.برای اطلاع از قیمت دلار مطلب زیر را بخوانید.
روز گذشته قیمت دلار افزایش بیش از ۵۰۰ تومانی داشت و محدوده مقاومتی ۴۹ هزار و ۳۰۰ تومانی را شکست. این اسکناس با قیمت ۴۹ هزار و ۷۰۰ تا ۸۰۰ تومان در بازار معامله شد.
در حالی که سیگنالهای ورودی به بازار ارز مساعد است و برخی نیز خبر از توافق موقت ایران و آمریکا در پشت پرده میدهند اما دلار در حال افزایش قیمت است.
معاملهگران بازار ارز تقاضای ورودی به این بازار به جهت تعطیلات پیش رو و آخرین فرصت برای مسافرتهای تابستانی را دلیل اصلی افزایشهای شارپی قیمت دلار میدانند.
روز گذشته عرضه و تقاضا در بازار ارز در تعادل قرار داشت. برخی فعالان این بازار میگویند، اخبار روزهای اخیر واقعی نیست. آنها درباره اخبار مربوط به توافق موقت ایران و آمریکا میگویند که تجربه نشان داده وقتی اخباری با این سطح رسانهای میشود یعنی یک جا کار به مشکل خورده و انجام نخواهد شد.
تحلیلگران بازار محدوده مقاومتی بعدی اسکناس آمریکایی را منطقه ۵۰ هزار و ۲۰۰ تومانی میدانند. کارشناسان اقتصادی نیز میل دلار به روند افزایشی در بازار ارز را معقول و منطبق بر واقعیتهای اقتصادی میدانند. آنها معتقدند توانایی عرضه است که تعیینکننده اصلی قیمت دلار در بازار است.
قیمت نرخهای مختلف
دیروز ۱۲ شهریور در سایت بازار متشکل ارزی اسکناس دلار با یک تومان کاهش به قیمت ۴۱ هزار و ۲۸۶ تومان عرضه شد. دلار حواله نیز با همین مقدار کاهش با رقم ۳۷ هزار و ۵۳۳ تومان عرضه شد.
همچنین قیمت دلار نیمایی مانند هفتههای گذشته روی رقم ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان ثابت بود.
قیمت ارزهای موثر
دیروز اسکناس یورو با رقم ۵۳ هزار و ۵۵۴ تومان معامله شد و افزایش ۳۰۰ تومانی داشت. قیمت اسکناس یورو در سایت بازار متشکل ارزی کاهش ۵۱ تومانی داشت و با قیمت ۴۴ هزار و ۴۸۹ تومانی عرضه شد. یوروی حواله نیز با کاهش ۴۷ تومانی با رقم ۴۰ هزار و ۴۴۵ تومان عرضه شد.
دیروز درهم امارات نیز ۹۰ تومان گران شد و با رقم ۱۳ هزار و ۷۱۰ تومان معامله شد. در سایت بازار متشکل ارزی قیمت حواله درهم با رقم ۱۰ هزار و ۲۲۰ تومان مبادله شد و تغییری نداشت. اسکناس درهم نیز بدون تغییر و با رقم ۱۱ هزار و ۲۴۲ تومان عرضه شد.
منبع: تجارت نیوز
فزایش قیمت دلار سبب رشد 100 تا 300 هزار تومانی قیمت انواع سکه در بازار شد. اما این رشد چنان نبود که بازار طلا و سکه کانال عوض کند.
قیمت طلا امروز به گرمی دو میلیون 370 هزار تومان رسید که نسبت به روز قبل افزایش 37 هزار تومانی در هر گرم داشت. قیمت سکه امامی هم با حدود 250 هزار تومان افزایش به 28 میلیون و 400 هزار تومان رسید. قیمت سکه بهار آزادی هم با رشد 210 هزار تومانی به 25 میلیون و 600 هزار تومان رسید.
قیمت نیم سکه و ربع سکه هم با رشد 200 هزار تومانی به ترتیب به 15 میلیون و 300 و 10 میلیون و 300 هزار تومان رسید. قیمت سکه گرمی هم امروز وارد کانال 6 میلیون تومان شد.
مروری بر روند قیمتها در بازار نشان میدهد بازار طلا و ارز هنوز رشد قیمت دلار را جدی نگرفتهاند چون علی رغم رشد 500 تومانی قیمت دلار، قیمت طلا رشد چندانی نداشت. این مساله نشان میدهد مسیر طلا و دلار یکسان نیست و بازار فلزات زرد رنگ هنوز به مسیر دلار برنگشته است.
البته این نخستین باری نیست که بازار فلزات زرد رنگ به تحولات بازار ارز واکنش چندان زیادی نشان نمیدهد. چون در موارد پیشین هم چنین اتفاقی تکرار شده است و میتوان گفت تبعیت بازار سکه از بازار ارز بیشتر است. اما بازار طلا با احتیاط بیشتری حرکت میکند.
اما روند بازار طلا و سکه چگونه است؟ تجربههای قبلی نشان داده بازار طلا و سکه تنها در مواقعی تحت تاثیر جدی بازار ارز قرار میگیرد که این اسکناس کانال قیمتی عوض کند. به عبارتی اگر دلار بتواند کانال 50 هزار تومان را پس بگیرد، احتمال رشد قیمت طلا و سکه و تغییر کانال این فلزات گرانبها هم وجود دارد. اما اگر دلار به زیر محدوده 49 هزار و 500 تومان بر گردد باید منتظر کاهش قیمت طلا و سکه باشیم.
ارسال نظر