قیمت دلار | قیمت دلار الان | قیمت دلار امروز

در معاملات امروز مرکز مبادله طلا و ارز ایران، دلار آمریکا به ۴۱ هزار و ۱۸۱ تومان و نرخ حواله دلار ۳۷ هزار و ۴۳۷ تومان رسید.

سایت شماره یک:
قیمت دلار مدام در نوسان است. قیمت دلار با قیمت طلا رقابت دارد. قیمت دلار به شدت گران شده.قیمت دلار معلوم نیست دوباره ارزان شود یا نه.برای اطلاع از قیمت دلار مطلب زیر را بخوانید.

بر اساس معاملات بازار مبادله ارز و طلای ایران، قیمت هر اسکناس دلار امروز  ۴۱ هزار و ۱۸۱ تومان و نرخ حواله دلار ۳۷ هزار و ۴۳۷ تومان اعلام شد.

قیمت درهم و قیمت یورو در بازار متشکل ارزی

در تابلوی معاملاتی مرکز مبادلات ارزی در روز جاری، نرخ اسکناس یورو  ۴۳ هزار و ۸۵۵ تومان، و نرخ حواله یورو ۳۹ هزار و ۸۶۸ تومان اعلام شده است.

همچنین در مرکز مبادله ارز و طلا، نرخ اسکناس درهم نیز ۱۱ هزار و ۲۱۳ تومان و نرخ حواله درهم نیز ۱۰ هزار و ۱۹۴ تومان اعلام شده است.

هشدار فدرال رزرو آمریکا در مورد بالا بردن نرخ بهره ارزش دلار را به بالاترین رقم طی ۱۰ ماه گذشته رسانده و باعث کاهش قیمت طلا شده است.

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۱۲ درصد کاهش به ۱۹۳۰ دلار و ۶۹ سنت رسید.

قیمت طلا در معاملات آتی در بازار کامکس نیویورک هم با یک کاهش ۰.۵ درصدی به ۱۹۳۶ دلار و ۶۰ سنت در هر اونس رسیده است.

شاخص دلار در روز دوشنبه به بالاترین رقم از نوامبر سال گذشته میلادی رسید. بالا رفتن ارزش دلار خرید طلا را برای دارندگان سایر ارزهای دنیا گرانتر کرده و تمایل برای آن را پایین می‌آورد.

قیمت دلار از هفته گذشته که فدرال رزرو از افزایش ۰.۲۵ درصدی نرخ بهره تا پایان سال جاری میلادی خبر داده، رو به افزایش بوده است. بانک مرکزی آمریکا در اجلاس روز چهارشنبه نرخ بهره را برای ماه سپتامبر ثابت نگه داشت.

دورنمای افزایش دوباره نرخ بهره به ضرر طلاست چون هزینه نگهداری آن به عنوان یک سرمایه غیر سودده را پایین آورده و تمایل برای خرید آن را کاهش می‌دهد. سیاست افزایش نرخ بهره آسیب زیادی به طلا طی یک سال گذشته زده و مانع بهبود ارزش آن شده است.

جروم پاول رئیس فدرال رزرو آمریکا در کنفرانس هفته گذشته اعلام کرد بانک مرکزی همچنان متعهد به پایین آوردن نرخ تورم تا هدف ۲ درصد است.

وی گفت:«ما آماده هستیم در صورت لزوم نرخ بهره را باز هم بالاتر ببریم. این واقعیت که تصمیم گرفتیم نرخ بهره را در این جلسه ثابت نگه داریم بدین معنا نیست که به پایان روند افزایش نرخ بهره رسیده‌ایم».

فدرال رزرو آمریکا نرخ بهره را ۱۱ بار از فوریه ۲۰۲۲ تا ژوئیه ۲۰۲۳ افزایش داد و آن را از ۰.۲۵ به ۵.۲۵ درصد رساند.

قیمت نقره امروز با ۰.۶۸ درصد کاهش به ۲۳ دلار و ۲۳ سنت رسید و پلاتین با ۰.۴۱ درصد کاهش ۹۱۰ دلار و ۹۸ سنت معامله می‌شود.

منبع: تسنیم

پیش‌بینی‌ها از قیمت دلار

قیمت دلار هفته گذشته را افزایشی به پایان رساند اما در کل هفته با بازدهی منفی همراه بود. به گونه‌ای که با کاهش ۶۰۰ تومانی قیمت، بازدهی منفی ۱.۲۰ درصدی را تجربه کرد. البته در آن بازه زمانی همه بازارهای مالی با افت همراه بودند و دلار در رتبه دم بیشترین بازدهی منفی قرار گرفت.

روز گذشته نیز با وجودی که بازار با اندکی افزایش قیمت آغاز به کار کرد، در ادامه روند آن کاهشی شد. در نخستین روز مهر، معامله‌گران با توجه با تعطیلی امروز تمایل چندانی به معامله نداشتند و بازار رونق چندانی را تجربه نکرد. همه معاملات غیرقانونی فردایی نیز برای پرداخت در روز دوشنبه انجام شدند. در چنین شرایطی برخی معامله‌گران معتقدند با توجه به تعطیلی‌ها هفته‌های گذشته هنوز روند بازار مشخص نشده است.

در این میان، دولت نیز تلاش می‌کند با خبردرمانی و سرکوب قیمتی، بازار ارز را کنترل کند. در همین راستا جواد فلاحیان، کارشناس اقتصادی با اشاره به سیاست‌های انقباضی دولت و رکود در تمام بازارها به تجارت‌نیوز گفت: «هر کاهشی در بازار ارز به خاطر سیاست‌های انقباضی دولت است و این اقدامات، فنر فشرده دلار را فشرده‌تر می‌کند. این در حالی است که رشد ۳۰ درصدی پایه پولی نشانه کاهش‌ دستوری قیمت دلار است.»

وی به نوسانات اخیر بازار ارز اشاره کرد و گفت: «نوسانات سه تا ۵ درصدی در بازارهای مالی منطقی است. فعلا قیمت دلار نیز در روندی خنثی قرار دارد؛ این در حالی است که محدوده ۴۷ و ۴۸ هزار تومان کف قیمت این اسکناس محسوب می‌شود.»

این کارشناس اقتصادی با اشاره به اینکه دولت به صورت مستقیم و غیرمستقیم سعی در کنترل قیمت‌ها دارد، خاطرنشان کرد: «فعلا ارزپاشی دولت زیاد است و بعضا با اخباری که از آزادشدن منابع بلوکه شده نیز اعلام می‌شود سعی در کنترل بازار دارد.»

وی گفت: «مسائل کلان اقتصادی، رشد نقدینگی و موضوع تورم از یک سو و مدیریت بازار با اخبار مثبتی که همواره مخابره می‌شود از سوی دیگر، بلاتکلیفی را برای معامله‌گران بازارهای مالی به وجود آورده است. این شرایط تمام فعالان اقتصادی را در این باره مردد کرده که دلار به کدام سمت حرکت می‌کند.»

 

تگ های مرتبط

ارسال نظر